Ajatuksia täällä kuluneesta ajasta ja viimeisten päivien suunnitelmia

Nyt on sitten viimeinenkin tentti täällä ohi! Siitä en osaa sanoa, miten meni, mutta pääasia, että on nyt opiskelu vähäksi aikaa ohi. Pääsen nauttimaan huomenna muun muassa Münchenista, jonne lähden vanhempieni kanssa. 🙂 Muuten tietenkin tässä onkin sitten pakkailua ja muuta järjestelyä ja asioiden hoitoa. Näiden asioiden hoidon aloitan kuitenkin vasta Münchenista palattua.

Nopeasti aika on täällä mennyt ja vaikka niin ihana ja kaunis kaupunki Heidelberg onkin, on kiva palata Suomeen. 🙂 Suosittelen Heidelbergiin matkustamista, sillä täällä riittää näköalapaikkoja ja vanhassa kaupungissa kivannäköisiä ravintoloita ja kahviloita. Jos vielä pidempään täällä olisin, haluaisin oppia ymmärtämään ja puhumaan saksaa. Ehkäpä menisin jollekin saksan kielen kurssille, vaikka siitä joutuisi hieman maksamaankin.

Olen päässyt myös tutustumaan erilaisista maista tulleisiin ihmisiin. Naapurissani on asunut korealainen helmikuusta lähtien. Tämän lisäksi olen tietysti viettänyt jonkun verran aikaa amerikkalaisten kanssa. Täällä on vaihtareita ollut monesta eri maasta. Ranskalaisia, espanjalaisia ja suuri määrä intialaisia löytyy. Kerroin aikaisemmin, että täällä aloitti myös pari ruotsalaista. Heihin en valitettavasti ole päässyt tutustumaan.

Vapaa-aikani on pyörinyt paljon urheilun ja matkustamisen parissa. Kuntosali on ollut todella positiivinen juttu. Ensi kertaa minulla oli mahdollisuus päästä uimaan salin ohella. Lisäksi on ollut kiva, että sali sijaitsee niin lähellä asuntoa. Opiskelijabileissä olen käynyt ainoastaan pari kertaa täällä oloni aikana, mikä ei sinänsä ole ollut tarkoituksellista, mutta ei ole haitannutkaan.

Normaalia arkea on eletty ja monet kerrat pesty astioita, tehty ruokaa ja käyty kaupassa. Vielä ehkä yksi koneellinen on pyykkiä pestävä ennen Suomeen paluuta. Matkalaukun osto on myös To Do -listalla. Sitten katsotaan, kuinka tavarat saadaan niihin…. Tuon siis Suomeen kaksi isoa matkalaukkua. Jos tavarat eivät mahdu, niin pistän myyntiin jotakin tai jätän vain suosiolla tänne.

Sellaisia kuulumisia ja infoa siitä, mitä tässä vielä täytyisi puuhailla.

20150423_154047
Lenkkipolulta (Philosophenweg)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s