Erasmus-opiskelijoiden bileet Schwimmbad Clubilla

Bileistä on lähes kaksi viikkoa, mutta teen postauksen niistä siitä huolimatta. Bileet olivat siis avoimet kaikille Erasmus-opiskelijoille, ja oikeastaan muillekin. Bileet vaan oli jostain syystä Facebook-ryhmässä nimetty ”Erasmus party” -nimiseksi.

sheep-158246_640

Kubi sijaitsee hieman jännässä paikkaa, Neckar-joen toisella puolella, hieman eläintarhasta eteenpäin. Sijainti on erikoinen, sillä klubi on täysin erillään muista klubeista, baareista ja ravintoloista. Se on oikeastaan ainoa huono puoli kyseisessä klubissa, sillä muuten se oli mielestäni ihan mukava paikka. Toisaalta voi olla, että paikka tuntui vain niin hyvältä Zieglerin jälkeen, joka ei ollut minun lempipaikkani.

Kalliiksi ilta ei klubissa tullut. Muistaakseni illan aikana minulla meni yhteensä rahaa ainoastaan 6 €, josta osa taksiin, osa narikkaan ja osa lasilliseen viiniä. Pääsymaksua ei siis ollut paikkaan ollenkaan opiskelijoilta, mikäli paikalle saapui ennen klo 24.00. Ilta oli ihan hauska, eikä paikka ollut aivan tupaten täynnä, kuten edelliset klubit täällä, mikä oli hyvä juttu. Edellisissä paikoissa, kun ei juuri pystynyt tanssimaan suuren ihmismäärän takia.

Klubissa olisi ollut myös ainakin toinen kerros, mutta se oli jostain syystä suljettu. Juomat eivät täällä myöskään paljon maksaneet. Viinilasillinen oli muistaakseni 3 €. Kaljat olivat samaa luokkaa eikä shotit tai drinkitkään pahan hintaisia olisi olleet.

Loppuillasta alkoi jo olla aikamoinen nälkä, mutta koska kävellessäni takaisin asunnolle muutaman muun vaihtarin kanssa, matkan varrella ei ollut mitään ruokapaikkaa, jolloin jouduimme tyytymään oman jääkaapin antimiin. Mielummin olisin ehkä ottanut taksin takaisin päin kuin kävellyt, sillä väsytti ja oli huutava nälkä, mutta koska suurin osa halusi kävellä, niin kävelin sitten muiden kanssa tuo noin 2,5 km:n mittaisen matkan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s